October 31, 2010

jenis-jenis Domokun

korang tau tak Domokun ni? nak kenal x? ok. aku malas nak kenalkan Domo ni. kalau nak tahu lagi lanjut pi la bace kat sini merepeksematamata dan sharpexmuddy. dorang ni memang power bab-bab bercerita pasal Domo ni. haha
Bila aku google gamba-gamba Domo ni, banyak pulak jenis-jenis Domo. hah! jom kite layan gambar-gambar comel Domo ni. hehe
wah! jatuh cinta tengok ini Domo. comelll!! hehe.
Domospongebob
Domocake. sedapnye.. da la tengah lapar ni. aduyai.
Domohamtaro atau DomoGP. ade gak domoGP ni kan. kalau ade aku nak beli. nak kasi kat KikiLala
Domokasut atau Domoshoe. domoselipe ade tak? haha
Domohandbag. pergh! aku suke gile ngan beg ni. huhuh
Domotabung.
ok. yang ni aku gelak gile kaw kaw! hahahaha.. aku bagi name die Domotopex. haha. jangan marah haaa.. aku google-google skali keluar pulak gamba ni.
I Love You Domokun!! muah2!! heheh .
*Nanti nak pi Midvalley. kat situ ade jual Domokun. nak pi usha then nak beli. Sape bagi aku Domokun ni, aku sayang die lebih. haha

6 comments:

Privacy_Resident said...

woi! balaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasss balik nampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk! cis!

maya.sumaiyah said...

hahaha.. marah nampak..haha. 1st impression aku nampak gamba tu aku teringatkan rambut ko. haha

haleinaitis0311 said...

hahahaha....
hensemnye domoTOPEX...
hahahahahaha...

guling2 ak gelak..
sakit perot ak..
maya..sape belikan ak domoTOPEX ni ak sayang sejuta kali...
limited edition neh...
*sambung gelak smpai jatuh katil*

maya.sumaiyah said...

hahahaha.. lawak wei. mse aku tgk je, terus gelak2 tanpa henti. haha. ko nak ke? ok. nanti kite p midvalley kite try cari. kalo xde gak, kite cukur rambut topex. pastu tampal kat domokun ni. hehe

haleinaitis0311 said...

ak nak domoTOPEX n nak gantung kat bilik UP ari2..cnfirm leh wat penarik kat bilik UP....keh3

maya.sumaiyah said...

pengsan! haha