October 24, 2010

kena hempap

korang ade pengalaman tidur kena hempap x? bukan kena hempap ngan bantal selimut. dengan "benda". yeah! malam tadi 'benda' tersebut berjaya menghempap aku dengan jayanya. siot-siot.
semalam aku panas dalam. guling sane sini tak bleh tido jugak. haish. last-last tido atas lantai. pukul 5 lebih camtu la aku tersedar balik. tapi nak bangon tak bleh. nak bukak mate pon tak bleh. nak panggil rumate memang tak terkeluar name die. mulut terkunci. hish. tak bleh jadik ni. bace dalam hati segala ayat-ayat yang tahu.
lame-lame semakin ringan. mase bukak mate tu, aku tengok sekeliling. apsal katil aku buruk sangat ni? sebijik macam katil aku mase 1st year dulu. buruk gile. macam keranda. heh. tapi aku buat bodo je. malas layan benda-benda camni. bangon-bangon terus ngadap laptop on fesbuk. heheh.
tapi sampai skang aku terfikir, mimpi ke betol-betol eh aku nampak katil lame aku tu? hish..
*sebelum tidur jangan lupe basuh kaki dan bace doa tidur ye kawan-kawan. semalam aku tidur lupe nak bace doa. memang patutlah kan. huhu

8 comments:

++ikhwan zayana++ said...

hik3..
ade pengalaman cm nie..
mule kene mase matrik..
pas kene ,lanjut lak 3,4 kali
pastu,bru2 ni kene 3 hari lepas.
mase tu dah bace 3 kul sekali alfatehah..
tp kene gak
T_T

haleinaitis0311 said...

ak penah arr gak kena kat bilik ak..hoho..bile tyme nak kena dh buleh rasa "kehadiran" tuh...wat dono jek..paling teruk ak kena tyme kat umah ak sndiri pas ak pulihkan de dak team hoki ak kena histeria..huhu...

nseb baik smalam bc surah al-mulk..
pagar malam2 moyyyy

Privacy_Resident said...

aku pernah kena masa kat matrik masa kat ukm. masa kat kem macam2 masa.

maybe sebab aku selalu lupa baca doa tidur & tidur pun pakai hentam je dengan baju tak tuka, kaki x basuh dan lain lain. hoooooo~

maya.sumaiyah said...

along: bace al mathurat dan surah al-mulk. insya Allah ok. hehe

naielah:hehe.. insya Allah. hehe

topex:tidur pakai hentam baju tak tukar kaki x basuh tu busuk. busuk2 'benda' tu lagi suke. hoho

aroha melati said...

aku selalu kena tyme matrik dulu...seksanya hanya Allah je tau...payah sgt nak bukak mulut..huhuh...tp skrg alhamdulillah takde..

maya.sumaiyah said...

ummi: bagus2. hehe. alhamdulillah.

lokman.keme said...

bukak mate tgk2 katil buruk cam kerande?*takoot* -> wat bodo malas layan -> pusing ngadap lptop tros on fesbuk?

??????

maya, ko memang kering ke hape disni?khkhkhkh

maya.sumaiyah said...

lokman: hoho. benda2 camni kena hati kering sket. heh. lagi dilayan lagi die suke. bek aku jgn layan. kang xpasal2 jadi lain lak ceritanye. hoho