November 14, 2010

25 random facts about me

tagged lagi! ok, tag ini pula datangnya daripada mr. merepeksematamata atau mohd taufik jusoh atau topex atau ikan buntal atau mutusami. haha. banyak lagi name samaran die ni. tapi aku malas type. haha. jangan marah ye. nanti tak ensem. haha.
tag ni pasal fakta secara random tentang diri kita sendiri. ni tentang aku. sebarang tentangan tidak akan dilayan sama sekali. terima kasih. :P
1. sayangkan umi, abuya, adik beradik dan kawan-kawan
2. suka gile kat kucing. tapi last aku bela kucing mase form 2
3. sayangkan 2 ekor anak kesayangan aku. guinea pig yang diberi nama kikilili
4. hobi aneh aneh
5. bukan pemerhati yang baik
6. fokus pada satu benda dalam satu mase. kalau aku tengah tengok tv, jangan cuba cakap pape ngan aku. nanti korang akan berlawan cakap ngan tv
7. garang
8. tak peramah. peramah pada orang yang dekat ngan aku je. huhu. sebab tu lah ade orang kate aku sombong. huhu. tapi yang lain jangan pulak segan-segan tegur aku yaw. heheh.
9. suka tido
10. sukakan sesuatu yang kreatif
11. pernah dilukai dan melukai
12. degil tapi baik hati. hoho
13. jangan kutuk atau kacau benda yang aku suka. kang aku ketuk korang. heheh
14. senang melupakan kesalahan orang tapi jangan ade orang ingatkan balik. nanti aku akan fikir sampai tension. hoho
15. tak berminat cerita pasal orang lain. kecuali kalau terpaksa untuk dapatkan kepastian.
16. kedekut. kalau nak mintak pape mesti kena bagi sebab dan alasan yang boleh aku terima. kalau boleh nak mintak pape kena bagi proposal atau kertas kerja dulu. haha
17. suka online
18. nyampah dan kesian ngan lelaki yang mata keranjang dan gatal. kesian kat korang yang macam ni. bertambah dose korang. sebab tu aku kesian. huhu
19. agak pemalu. tapi berlagak selamba. heheh
20. suka kumpul key chain. tapi sekarang dah tak buat lagi
21. suka menyanyi. perasan suara sedap. haha
22. suka berangan entah pape. adei
23. tak suka bebel. tapi suka dengar orang bebel. heheh
24. kuat gelak. aku boleh gelak kan korang secara kaw kaw punye. haha
25. sukakan benda yang simple. jangan nak serabutkan otak aku ok. hoho
kena tag orang ke? haiyo. aku tag sape yang bace blog aku ni. :P
*en. merepeksematamata, sila belanja secret recipe, kfc, mcD, pizza hut. haha. ok. aku gurau je. thanks sudi tag aku. blog die ni famous gak. haha

3 comments:

jamaiyah said...

hahahahaa...bagus2...
sori ye...no 13 tu...ak dh kacau...hahahha

Privacy_Resident said...

haaaaa camtu lah buat pun! haha

maya.sumaiyah said...

jem: hehe. sokey! :)

mutusami: baikkan aku buat tag dari ko? :P